...

Dr. Erjon Muharremaj

Zv/Dekan për Programin e Integruar të Ciklit të Dytë “Master i Shkencave në Drejtësi”

E-mail: erjon.muharremaj@fdut.edu.al

 

 

 

Dr. Ela Kërka

Zv/Dekane për Programin e Ciklit të Tretë, Titujt Akademik dhe Kërkimin Shkencor e Projektet

E-mail: ela.podgorica@fdut.edu.al 

 

 

  • ...
Prof.Asc.Dr. Jonad Bara

Zv/Dekan për Programin e Ciklit të Dytë “Master” dhe Marrëdhëniet me Studentët

E-mail: jonad.bara@fdut.edu.al