HAPAT PËR PËRDORIM :
1.Përzgjidhni universitetin tuaj
Kujdes! Ju nuk mund të përzgjidhni universitet të ndryshëm nga universiteti ku jeni regjistruar.

2.Përzgjidhni fushën e kërkimit
Shkruani fushën që ju intereson të kërkoni dhe klikoni “Search”.

3.Identifikohuni
Në formën që do ju shfaqet, vendosni email-in tuaj.

Për më shumë informacion klikoni : https://ulibrary.rash.al/