Programi Erasmus+

11/05/2023

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Pavias, në Itali, për semestrin e parë të vitit akademik 2023-2024.

                                 
04/05/2023

Erasmus + aplikime për bursa për studentet ne Universitetin e Bolonjes, Itali.

11/04/2023

Thirrje Erasmus +

.     Kliko këtu ->  Thirrja Masaryk 06.04.2023     Kliko këtu ->  THIRRJA Akdeniz 06.04.2023     Kliko këtu ->  Thirrja Granada studente 04.2023 […]
30/03/2023

Thirrje Erasmus +

.         Kliko këtu -> Thirrja Saarland 27.03.2023           .  
28/02/2023

Thirrje Erasmus +

.         Kliko këtu ->  Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus La sapienca           .
27/02/2023

Thirrje Erasmus+

.       Kliko Këtu ->  THIRRJA Universiteti e Granadës, në Spanjë         .
10/02/2023

Thirrje Erasmus+

.         Kliko këtu -> THIRRJA Salento Studente         .
25/11/2022

Thirrje Erasmus+

.     Kliko këtu -> Thirrja Valladolid 18.11.2022           .
18/11/2022

Thirrje Erasmus+

KLIKONI PËR TË HAPUR Hapet Thirrja për Aplikime për Studentët në Universitetin e Mariborit 16.11.2022 Thirrja Masaryk 2022 THIRRJA Recep Tayyip Erdoğan staf shtyre 18.11.2022   […]
02/11/2022

Thirrje Erasmus+

.           Kliko këtu -> Thirrja për Bursa për studentët në Universitetin Vytautas Lituani 27.10.2022         .
20/10/2022

Thirrje Erasmus+

.         Kliko Këtu -> Njoftim Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans 20.10.2022       .
17/10/2022

Thirrje Erasmus+

.         KLIKO KËTU -> THIRRJA Sivas Cumhuriyet 13.10.2022         .
12/10/2022

Thirrje Erasmus+

.     Kliko këtu ->  THIRRJA West Attica staf 2022           .
12/10/2022

Thirrje Erasmus+

.       Kliko këtu -> Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus La sapienca 11.10.2022         .
14/09/2022

Thirrje Erasmus+

.       Kliko këtu ->  Thirrja Graz 2022             .
12/09/2022

Thirrje Erasmus+

. Kliko këtu ->  Thirrja Bologna studente 07.09.2022 Kliko këtu ->  Thirrja për Bursa për studentët në Universitetin Westminster 07.09.2022 .
01/09/2022

Thirrje Erasmus+

.     Kliko këtu ->  Thirrja Aristotel i Selanikut 2022       Kliko këtu ->  Hapet Thirrja për Aplikime për Studentët në Universitetin e […]
06/07/2022

Thirrje Erasmus+

.       Kliko këtu -> Thirrja Saarland 2022           .
22/04/2022

Thirrje Erasmus+

.           Kliko këtu -> Thirrje Maribor staff week 13.04.2022   Kliko këtu -> THIRRJA Pavia studente 2022 (1)       […]
21/04/2022

Thirrje Erasmus+

.       Kliko këtu ->  THIRRJA Pavia studente 2022         .
19/04/2022

Open Applications – Simulation Game 2022

We are contacting you in the name of the United Nations Association of Albania, a civil society organization dedicated to informing, inspiring, and mobilizing the Albanian […]
13/04/2022

Thirrje Erasmus+

.       Kliko këtu ->  Thirrja Granada studente 2022       Kliko këtu ->  THIRRJA Poitiers 2022       Kliko këtu ->  […]
07/04/2022

Thirrje Erasmus + Huelva dhe Valladolid

.     Kliko këtu -> Thirrje për Huelva staf   Kliko këtu -> Thirrja Valladolid         .
07/04/2022

EUIPO Virtual Visits Initiative – Book your slot for Q2/3 2022!

We are glad to announce that we are opening the registration for Q2/3 2022 – Virtual Visits for your students (and your colleagues, researchers, professors).   Please kindly note […]
07/04/2022

RE-ANNOUNCEMNT: IOM Tirana – Call for application for Internship Ref No. CFA Intern 2021/11

The International Organization for Migration (IOM), Mission in Albania would like to re-announce the Call for Application for Intern to internal and external candidates Ref No. CFA […]
04/04/2022

Vacancy _ Intern _ Public Information and Communication

Job Opening : Public Information (PI)/ Communications Intern, Job Opening ID : 35271. Interested external applicants are invited to apply online and complete the mandatory motivation letter.  For […]
01/04/2022

Central European University- Roma Graduate Preparation Program -Application Deadline April 8, 2022 – Please Share with Students

Please kindly support the Central European University Romani Studies Program – Roma Graduate Preparation Program’s recruitment efforts, so we can reach every potential Roma applicant in Albania. RGPP […]
01/04/2022

Thirrje per erasmus studente Anglisht dhe Frengjisht Poitiers France

Greetings from the Poitiers Faculty of Law!  We are pleased to send you our updated fact sheet for the 2022-2023 academic year. Nominations for the 1st semester or […]
31/03/2022

Njoftim per seanca informuese per programet Fulbright dhe Humphrey

Këtë vit, seancat e orientimit do te jenë hibride, in-person dhe virtuale, për t’ju krijuar sa më shumë mundësi të interesuarve, dhe për të siguruar sa më […]
29/03/2022

Universiteti POLITEHNICA

        Kliko këtu -> Universiteti POLITEHNICA         .
20/03/2022

Thirrje Erasmus +

.       Kliko këtu ->JLPP     Kliko këtu ->Pan-European Seal Programme     Kliko këtu ->Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + Universitetin […]
08/03/2022

Erasmus ne alexandru Ioan Cuza Rumani

.     Kliko Këtu ->  Thirrja Iasi trajnim shtyre 03.03.2022           .
01/03/2022

NJOFTIM PER STUDENTET, TE CILET PERFITOJNE BURSE FINANCIARE

STUDENTET TE CILET NUK KANE DOREZUAR AKOMA NR. E LLOGARISE BANKARE TE BANKES CREDINS,  JANE TE LUTUR TA DERGOJNE ME EMAIL TE FOTOGRAFUAR / SKANUAR NE ADRESEN (financa@fdut.edu.al) ARISA […]
01/03/2022

Thirrje Erasmus +

.       Kliko këtu ->  Thirrje për bursa Targu Mures       Kliko këtu ->  Thirrja për Bursa në Programin Erasmus La sapienca […]
28/02/2022

Thirrje Erasmus +

. Kliko këtu ->  Thirrja Valladolid 2022   Kliko këtu ->  Thirrja Leiden staf 2022   Kliko këtu ->  Thirrja Radbout staf .
18/02/2022

Mbi regjistrimet në gjuhën dhe kulturën kineze në Institutit Konfuci-UT.

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës është themeluar më datë 18 Nëntor 2013. Ky Institut është krijuar në bazë të marrëveshjes që Universiteti i Tiranës ka […]
04/02/2022

Percjellje informacioni Coimbra Group

Ju informojme se Coimbra Group ka hapur thirrjen për aplikime për Programet e Bursave për vitin 2022.    Programi ofron rreth 80 bursa dhe është i […]
03/02/2022

Thirrje Erasmus +

.     Kliko këtu ->  THIRRJA Almeria Kliko këtu ->  Thirrja Iasi studente     .
03/02/2022

Thirrje Erasmus +

31/01/2022

Thirrje per projekte AUF

AUF, ne te cilen UT eshte anetar, ka hapur disa thirrje per projekte, te cilat i gjeni ne vijim: 1-    Konkursi rajonal “Të shndërrojmë idetë e mira […]
25/01/2022

Thirrje Erasmus +

.     Kliko këtu ->   Technical University ( METU ), ne Ankara         .
10/01/2022

Thirrje Erasmus +

14/12/2021

Thirrje Erasmus+ studente – Salento,Itali

07/12/2021

Thirrje Erasmus +

.       Kliko këtu ->  ERASMUS+, UNIVERSITE PARIS NANTERRE, NE FRANCE         .
23/11/2021

Thirrje Erasmus +

17/11/2021

Thirrje Erasmus +

.     Kliko këtu -> ERASMUS+, UNIVERSITETI E HUMBOLDIT NE GJERMANI Kliko këtu -> ERASMUS+, UNIVERSITETI E SAARLAND, GJERMANI Kliko këtu -> ERASMUS+, UNIVERSITETI ITALI […]
01/11/2021

Thirrje Erasmus +

    Kliko këtu -> ERASMUS+, UNIVERSITETI SLLOVENI       Kliko këtu -> ERASMUS+, UNIVERSITETI FRANCË       .
18/10/2021

Thirrje Erasmus +

.     ERASMUS+, UNIVERSITETI BOLONJES,ITALI   ERASMUS+, UNIVERSITETI PAVIAS,ITALI   ERASMUS+, UNIVERSITETI ALGARVE
12/10/2021

THIRRJA Salento e hapur Erasmus+ për studentët

.     Kliko Këtu -> THIRRJA Salento         .
12/10/2021

Thirrja Poitiers e hapur Erasmus+ për studentët

.     Kliko këtu -> THIRRJA Poitiers 2       .
29/04/2021

Thirrje Erasmus +

06/03/2017

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët në Poloni të Programit Erasmus +

Njoftim Bursa Erasmus+ Poloni