Oraret e Takimeve

Oraret e Takimeve

 

Zyra

Emër  Mbiemër    

Orari

Dita

Dekan

Prof. Asoc. Dr. Dorina Hoxha

08:30 – 10:00

E Martë

Zv/Dekan

Dr. Erjon Muharremaj

09:00 – 10:00

E Martë

Zv/Dekan

Prof. Dr. Iva Zajmi

10:00 – 11:00

E Hënë

Zv/Dekan

Dr. Jonad Bara

09:00 – 10:30

E Martë

Departamenti Publik

Prof. Asoc. Dr. Kristinka Jançe

10:00 – 11:00

               E Mërkur

Departamenti Civil

Prof. Dr. Nada Dollani

09:00 – 10:00

E Mërkur

Departamenti Penal

Prof. Asoc. Dr. Lirime Çukaj

12:00 – 13:00

E Premte

Administrator

10:00 – 12:00

E Mërkur

Zyra

Orari

Dita

Financa

11:00 – 14:00

E Hënë – E Premte

Sekretaria

10:00 – 12:00

E Hënë – E Premte

.

Shkarko këtu Formularin ->   KËRKESË / ANKESË

  • Të gjithë të interesuarit që kanë Kërkesa Ankesa, duhet të shkarkojnë formularin përkatës  dhe ta plotësojnë atë (Formulari nuk pranohet i plotësuar me shkrim dore).

  • Formulari plotësohet në 2 kopje (Një e dorëzon tek zyra përkatëse dhe një e merr të sigluar)

  • Paraqitja e tyre  do të bëhet sipas hierarkisë së strukturës dhe në përputhje me problematikën.

.