Dr. Ejona Bardhi

EMER,MBIEMER: Ejona Bardhi DEPARTAMENTI:Departamenti i Të Drejtës Publike GRADA/TITULLI: Doktor i Shkencave FUNKSIONI: Lektore KONTAKT (E-MAIL): ejona.bardhi@fdut.edu.al BIOGRAFIA: Pedagog/e pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti I Tiranës. Lektor/e i/e lëndeve E Drejtë Financiare, e cila ofrohet ne vitin e dytë, semestrin e parë në programin e Ciklit të Dytë Të Integruar “Master I Shkencave” si dhe në […]

Dr. Erind Merkuri

Erind MERKURI: University of Tirana/ Faculty of Law Contact: erind.merkuri@fdut.edu.al Doc. Dr. Erind MERKURI: Lektor në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, që nga viti 2008. Ka përfunduar studimet e Larta në Drejtësi (2008). Në 2015 ka fituar tillin “Docent” dhe në vitin 2016 ka përfunduar studimet e Shkollës Doktorale pranë Departamentit të së Drejtës Publike, […]

Dr. Fjorda Shqarri

Departamenti i Të Drejtës Publike Grada/Titulli : Dr/Doc. Funksioni : Lektore Email : fjorda.shqarri@fdut.edu.al Pedagoge pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Lektore e lëndëve “E drejtë ndërkombëtare publike”, “Institucionet dhe organizatat ndërkombëtare”, “E drejtë humanitare”. Fjorda Shqarri ka ndjekur studimet universitare pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës në periudhën 2005-2009 dhe më pas përfundoi […]

Dr. Anisa Angjeli

EMER,MBIEMER: Anisa Angjeli DEPARTAMENTI:Departamenti i Të Drejtës Publike GRADA/TITULLI: Doktor i Shkencave FUNKSIONI: Lektore KONTAKT (E-MAIL): anisa.angjeli@fdut.edu.al BIOGRAFIA: Pedagog/e pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti I Tiranës. Lektor/e i/e lëndeve E Drejtë Financiare, e cila ofrohet ne vitin e dytë, semestrin e parë në programin e Ciklit të Dytë Të Integruar “Master I Shkencave” si dhe në […]

Prof. Asoc. Dr. Entela Nikaj

Emri: ENTELA NIKAJ Grada/Titulli: Doktore Shkencash Edukimi: (2001) Diplomë në Drejtësi, (2006) Diplomë në Shkenca Politike, Universiteti i Bolonjës, Fakulteti i Shkencave Politike, Forli. (2007) Master Universiteti i Bolonjës, Instituti Diplomatik i Ministrisë së Jashtme të Italisë, (2015) Doktor Shkencash, Universiteti i Pavias (Milano) Drejtimet e kërkimit: Veprimtaria kërkuese e Entela Nikaj është fokusuar në fushën […]

Dr. Erida Pejo

Erida PEJO: University of Tirana/Faculty of Law Contact: erida.pejo@fdut.edu.al Dr. Erida PEJO është lektore pranë Departamentit të së Drejtës Publike të Fakultetit të Drejtësisë të Universitetit të Tiranës që nga viti 2008, ku është angazhuar në mësimdhënien e lendëve: “E Drejtë Romake”, “E Drejtë Kushtetuese”, “E Drejtë Ndërkombëtare” si dhe “Avokatia dhe Noteria”. Eshtë diplomuar […]

Dr. Erjon Muharremaj

Biografi profesionale – Erjon Muharremaj Lektor i të Drejtës Ndërkombëtare Publike, i Marrëdhënieve Ndërkombëtare, i të Drejtës së Mjedisit në Universitetin e Tiranës dhe i të Drejtës Europiane në Shkollën e Magjistraturës. Ish-Anëtar i Këshillit të Lartë Gjyqësor. Zëvendëskryetar i Shoqatës Shqiptare të së Drejtës Ndërkombëtare. Doktor i Shkencave në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i […]

Dr. Kristaq Gjyli

EMER,MBIEMER: Kristaq Gjyli DEPARTAMENTI:Departamenti i Të Drejtës Publike GRADA/TITULLI: Doktor i Shkencave FUNKSIONI: Lektor KONTAKT (E-MAIL): kristaq.gjyli@fdut.edu.al BIOGRAFIA: Pedagog/e pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti I Tiranës. Lektor/e i/e lëndeve E Drejtë Financiare, e cila ofrohet ne vitin e dytë, semestrin e parë në programin e Ciklit të Dytë Të Integruar “Master I Shkencave” si dhe në […]

Prof. Asoc. Dr. Nadia Rusi

Prof. Asoc. Dr. Nadia RUSI: University of Tirana/ Faculty of Law Lektore në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, që nga viti 2010. Ajo ka përfunduar studimet e Larta në Drejtësi (2010) me titullin “Student i Shkëlqyer”. Në 2015 ka përfunduar studimet Doktorale pranë Departamentit të së Drejtës Publike, Fakulteti i Drejtësisë në fushën e […]

Prof. Asoc. Dr. Enkeleda Olldashi

Prof Asoc. Dr. Enkeleda Olldashi Universiteti i Tiranës Fakulteti i Drejtësisë Departameni i të Drejtës Publike Cell Phone:+355 69 60 85 325 Email:enkelejdaboci@gmail.com  enkeleda.olldashi@fdut.edu.al Fusha Kryesore e Kërkimit Jurisprudenca Romake dhe jehona e saj (its echo) në sistemet juridike. Edukimi 2013 Universiteti i Tiranës Profesore e Asociuar 2008 Universiteti i Tiranës Doktoraturë në Drejtësi: “Roli […]