Prof. Asoc. Dr. Enkelejda Koka

Prof.Asoc.Dr. Enkelejda Koka ka kryer studimet akademike në Mbretërinë e Bashkuar si LLB në Drejtësi në Universitetin e Greenwich; LLM në të Drejtë Evropiane në Universitetin Queen Mary; Legal Practice Course (LPC) në College of Law, si dhe ka përfunduar studimet e saj doktorale në Universitetin e Kent, duke u fokusuar në “Migracionin e parregullt në det: Analizë kritike e praktikave ekstraterritoriale të […]

Monika Canco

LLM Monika Canco është pedagoge pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, që nga Tetori i vitit 2017 si pedagoge e ftuar dhe nga Korriku i vitit 2019 si pedagoge e brendshme pranë Departamentit të së Drejtës Publike. Mbulon lëndën e Institucioneve Politike dhe Juridike (periudha e antikitetit, mesjetës si dhe sistemet moderne dhe bashkëkohore […]

Fabian Topollari

Emër Mbiemër Fabian Topollari Adresa “Komuna e Parisit”, Tiranë Telefon 00355 69 20 59 838 E-mail ftopollari@hotmail.com Eksperienca Pune Janar 2010- Dhjetor 2011 Këshilltar i Ministrit të Punëve Publike dhe Transporteve Tetor 2010- Janar 2011 Petagog i jashtëm në Fakultetin Juridik të Universitetit U.F.O Mars 2011- Korrik 2011 Pedagog i jashtëm pranë Departamentit të së drejtës […]

Dr. Pjereta Agalliu

Dr. Pjereta Agalliu Lektore, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës E-mail kontakt: pjereta.agalliu@fdut.edu.al Ka përfunduar studimet e para në degën gjuhë-letërsi dhe më pas është diplomuar më 2009 pranë Fakultetit të Drejtësisë, UT duke marrë titullin “Juriste”. Në 2009-2011 fillon studimet Master i Nivelit të Dytë, në Fakultetin e Drejtësisë. Vijon studimet Doktorale po në […]

Doc. Klesta Hysi

Doc. KLESTA HYSI Lektore, Departamenti i së Drejtës Publike, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Kontakt (e-mail): klesta.hysi@fdut.edu.al; klesta.hysi@gmail.com Klesta Hysi është pedagoge pranë Departamentit të së Drejtës Publike, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, që nga viti 2008. Ajo është lektore në lëndët: E Drejtë Administrative; Mbrojtja e të Dhënave Personale; Marrëdhëniet e Punës në Administratën […]