Xhei Celiku

Xhei Çeliku Biografia Xhei Çeliku ka lindur në 13.04.1999. Ka përfunduar me rezultate të shkëlqyera shkollën e mesme. Arsimin e lartë e ka kryer pranë Fakultetit të Drejtësisë së Universitetit të Tiranës në ciklin e parë të studimeve “Bachelor” dhe në ciklin e dytë “Master I Shkencave” në të drejtë Penale. Ka kryer studimet Master […]

Lulëzim Barjamemaj

Lulëzim Barjamemaj u diplomua në vitin 2015 me rezultate të larta pranë Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Tiranës. Në vitin 2017 u diplomua me rezultate të shkëlqyera (mesatare 10) në programin e studimit “Master i Shkencave në e Drejtë Penale” pranë Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Tiranës, duke mbrojtur tezën me titull: “E drejta […]

Ina Veleshnja

Msc. Ina Veleshnje ina.veleshnja@fdut.edu.al Ina Veleshnja eshte diplomuar ne Drejtesi ne Fakultetin e Drejtesise Universiteti i Tiranes ne vitIn 2014 dhe ne vitin 2016 ka perfunduar studimet Master ne po te njejtin Fakultet. Pas perfundimit te studimeve master eshte angazhuar si pedagoge e jashtme ne kete Fakultet per rreth 2 vjet. Ajo ka punuare dhe […]

Koli Bele

Msc. Koli BELE koli.bele@fdut.edu.al kolibele@yahoo.com Koli Bele, Pedagog dhe Doktorant pranë Departamentit të së Drejtes Penale, është diplomuar si Jurist në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës në vitin 1997, dhe ka kryer studimet pas-universitare: LLM, Master në Drejtë Ndërkombëtare Penale në Universitetin e Sussex, Brighton, Mbretëria e Bashkuar, ( Programi Chevening Schoolarship); MPA, […]

Dr. Enio Ibro

Dr. Enio IBRO enio.ibro@fdut.edu.al Pedagog i brendshëm pranë departamentit penal, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës Jurist pranë “Dolcka” shpk Pedagog i jashtëm pranë departamentit penal, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës Pedagog i ftuar pranë Akademisë së Policisë (Akademia e Sigurisë, Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit) Jurist pranë Rektoratit të Universitetit të Tiranës. Master […]

Dr. Genada Taho

Dr. Genada Taho Genada Taho ka përfunduar studimet në vitin 2010 pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, ku është pajisur me një Diplomë të integruar të Nivelit të Dytë (Master i Shkencave në Drejtësi). Në vitin 2013 ka përfunduar studimet Bachelor në degën Financë-Bankë. Prej vitit 2011 është anëtare e Dhomës Kombëtare të Avokatisë […]

Dr. Valbona Ndrepepaj

M.sc. Valbona NDREPEPA Contact: valbona.ndrepepaj@fdut.edu.al Valbona Ndrepepaj has graduated with a Bachelor’s Degree in Law, in the Faculty of Law, University of Tirana, Albania, with honors. After her first degree, she did a Master in Criminal Law, which she also graduated with honors and awarded with a Medal. Right from the time she finished her Bachelor’s […]

Dr. Adela Buçpapaj

Dr. Adela BUÇPAPAJ Education: During the period 2013-2015, I have completed the Study Program “Master of Sciences” in “Technical, Literary Translation, and Interpretation”, English Language Branch, Faculty of Foreign Languages, University of Tirana. My excellent achievements won me the “Golden Medal”. During the period 2007-2011, I have completed the Integrated Diploma of the Second Level (DIND), […]

Dr. Dorina Saja

Dorina SAJA graduated in Law, Faculty of Law, University of Tirana, Albania, with excellent results. After that, she was registered as a student in the third cycle doctoral program, at the Department of Criminal Law and received the scientific degree “Doctor” with the maximum result. From the time she finished her undergraduate and postgraduate studies, […]