Prof Asoc. Dr. Enkeleda Olldashi

Universiteti i Tiranës

Fakulteti i Drejtësisë

Departameni i të Drejtës Publike

Cell Phone:+355 69 60 85 325

Email:enkelejdaboci@gmail.com

 enkeleda.olldashi@fdut.edu.al


Fusha Kryesore e Kërkimit Jurisprudenca Romake dhe jehona e saj (its echo) në sistemet juridike.

Edukimi

2013 Universiteti i Tiranës
Profesore e Asociuar
2008 Universiteti i Tiranës
Doktoraturë në Drejtësi: “Roli i grupeve të interest në sistemet politike”
2001-2002 Universiteti i Tiranës
Master në studimet pasuniversitare “Studime Europiane”
1991-1995 Universiteti i Tiranës
Diplomë Universitare në Drejtësi

 

Eksperienca Punësimi

2002 – në vijim Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Drejtësisë, Departamenti i të Drejtës Publike
Lektore në lëndët: “E Drejta Romake”; “Sistemet Politike dhe e Drejta Parlamentare”
1996-2002 Universiteti i Tiranës
Rektorati
Drejtuese e Zyrës Juridike dhe Pedagoge me kohë të pjesshme pranë FD-së
1995-1996 Universiteti i Tiranës
Rektorati
Assistente pranë Programit Tempus