Dr. Erisa Xhixho

EMER,MBIEMER: Erisa Xhixho
DEPARTAMENTI:Departamenti i Të Drejtës Publike
GRADA/TITULLI: Doktor i Shkencave
FUNKSIONI: Lektor
KONTAKT (E-MAIL): erisa.xhixho@fdut.edu.al


BIOGRAFIA:
Pedagoge pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Lektore e lëndes Histori Institucione, e cila ofrohet ne vitin e parë, semestrin e parë ne programin Bachelor. Ka përfunduar studimet për Drejtësi, Fakulteti i Drejtësisë,Universiteti i Tiranes, në vitin 2008. Në 2009 mori titullin Avokat dhe në vitin 2011 u diplomua në master të nivelit të dytë “E drejtë Kushtetuese e krahasuar dhe Evropiane” në Fakultetin e Drejtësisë,UT. Në vitin 2014 ajo është diplomuar me studime master për politika publike ndërkombëtare në “Queen Mary, University of London”. Duke filluar prej viti 2015 ka fituar Gradën Shkencore “Doktor”.

EKSPERIENCA PUNËSIMI:
2014-2017 – Zv. Ministër i Integrimit Evropian
2008 – ne vazhdim – Pedagoge efektive, Fakulteti i Drejtesise, Universiteti i Tiranes