THIRRJE PËR APLIKIME NGA STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË

    THIRRJE PËR APLIKIME NGA STUDENTËT E FAKULTETIT TË DREJTËSISË   Departamenti i të Drejtës Publike, Fakulteti i Drejtësisë është duke zbatuar projektin “Mjetet dhe Institucionet që promovojnë mbrojtjen, […]

NJOFTIM MBI RREGJISTRIMIN PËR STUDENTËT E PROGRAMEVE MASTER DHE PROGRAM I INTEGRUAR I CIKLIT TË DYTË MASTER I SHKENCAVE NË DREJËSI

Njoftim Njoftohen studentët e programeve Master dhe Programi i Integruar i ciklit të dytë Master i shkencave në drejtësi të bëjnë regjistrimin e përmirësimeve në sistem sipas kërkesës me atë […]