Njoftim për procedurën e regjistrimit online të provimeve të studentëve të programit Master dhe PICD

Regjistrimi i studentëve për sezonin e dimrit do të kryhet në sistemin e-student.   Hapat që duhen ndjekur janë klikoni faqen e fakultetit www.fdut.edu.al, shkoni në fund të faqes, klikoni […]

PËR APLIKANTËT E RAUNDIT TË TRETË, QË JANË PJESË E PORTALIT U-ALBANIA, QË NUK JANË REGJISTRUAR NË ASNJË PROGRAM STUDIMI

.         Në zbatim të nenit 76 të Ligjit 80/2015, “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë” […]

Diploma, programet Master dhe Bachelor

.     Studentet e meposhtem mund te paraqiten prane sekretarise mesimore orari 10:00 me 12:00 cdo dite nga e hena ne te premte, te terheqin kartonin e diplomes. Paraprakisht […]

Datat e provimeve vjeshtë 2022

Njoftohen studentët e vitit të parë dhe vitit të dytë të Programit Master i Shkencave (penal/ civil/ publik), studentët e vitit të pare dhe të dytë Master Profesional (penal/ civil/ […]

Njohje dhe informim i maturantëve lidhur me programet e studimit të tyre në vitin akademik 2021 – 2022

.     Kliko këtu ->  Broshurë UT 2022           Kalendari për  komunikimin Online me nxënësit Maturantë për njohjen dhe informimin me Institucionet e Arsimit të […]

KRITERET E PRANIMIT NË PROGRAMET “MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI”, MASTER SHKENCOR DHE PROFESIONAL, MASTER EKZEKUTIV NE “KRIMINOLOGJISË”

.       Kliko këtu -> VENDIM NR.29 DATE 17.12.2021 Kliko këtu -> VENDIM NR.30 DATE 17.12.2021 Kliko këtu -> VENDIM NR.31 DATE 17.12.2021         .