Regjistrimi i provimeve për sezonin e verës do të kryhet në sistemin E-student.

Njoftim për procedurën e regjistrimit online të provimeve të studentëve të programit Master dhe PICD     Hapat që duhen ndjekur janë klikoni faqen e fakultetit www.fdut.edu.al, shkoni në fund […]

Datat e Provimeve Sezoni Verës dhe Paradiploma

Regjistrimi i provimeve për sezonin e verës do të kryhet në sistemin E-student për vitet akademike 2019, 2020, 2021 dhe 2022.   Ciklet e tjera akademike do ti kryejnë regjistrimet […]

Ambasada Amerikane ka hapur thirrjen lidhur me programet Fulbright për vitin 2024 – 2025.

Programi Fulbright për studiues (Fulbright Visiting Scholar Program) është një program post-doktoral që zgjat tre deri në gjashtë muaj dhe u jep mundësi studiuesve të rinj apo me më shumë përvojë, […]

Studentët e Fakultetit të Drejësisë UT, një diplomim madhështor në “Air Albania”

Të dashur studentë, të diplomuarit e Fakultetit të Drejësisë, Universiteti i Tiranës në vitin akademik 2021-2022! Për të festuar përfundimin e studimeve, në të dyja ciklet, Bachelor dhe Master, për […]

SHPALLET HAPJA E APLIKIMEVE PËR KONKURSIN E PARË TË NEGOCIMIT!

Për herë të parë ELSA Albania, me nismën dhe bashkëpunimin e ngushtë të studios prestigjioze të konsulencës ligjore Frost & Fire Consulting, ka vendosur të sjellë ELSA Albania Negotiation Competition […]

Rregullorja Revistes Studime Juridike

.           Kliko këtu ->  Rregullorja Revistes Studime Juridike           .