THIRRJE PËR APLIKIM PËR TË PËRZGJEDHUR 6 STUDENTË TË FAKULTETEVE TË DREJTËSISË

  📍Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH), në kuadër të nismës “Jo Korrupsionit, Po Demokracisë”, mbështetur financiarisht nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar për Zhvillim (SIDA), shpall thirrjen për 6 studentë të Fakultetit të Drejtësisë për të kontribuar me idetë dhe njohuritë e tyre në Laboratorin e Parë të të Drejtave dhe Lirive të Njeriut në […]

NJOFTIM – SHKOLLA VERORE FDUT – HUMBOLDT

                                                                                                                                                                               NJOFTIM Në kuadër të bashkëpunimit me universitetet europiane, Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Tiranës filloi  për të tretin vit radhazi programin e shkëmbimit “Rrjeti […]

NJOFTIM PËR DATAT E SEZONIT TË VJESHTËS SHTATOR 2023!

Shënim. Për regjistrimin në sezonin e provimeve çdo student është i lutur të lexojë me kujdes shënimet në fund të çdo fletë të datave të provimeve dhe ti respektojë ato. Studentët e programeve Master ( Penal, Civil, Publik, EU Business LAW ), PICD të cilët duan të përmirësojnë duhet të plotësojnë dhe dorëzojnë formularin e […]

NJOFTIM PER CEREMONINE E DIPLOMIMIT

Të dashur studentë, të diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës në vitin akademik 2020-2021 dhe 2021-2022! Pasi keni konfirmuar pjesmarrjen tuaj ne Ceremonine e Diplomimit ,mund të tërhiqni veshjen e ceremonisë së diplomimit në katin e parë (klasa pranë ashensorit) në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë duke filluar nga data 26.05.2023 deri në […]

Percjellje informacioni mbi aktivitetin “Hellenie-Albanian Career Day”

  Departamenti i Gjuhës Greke i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës në bashkëpunim me Ambasadën e Greqisë në Tiranë, më datë 29 maj 2023, ora 10:00, pranë Godinës “Liria”, do të organizojë aktivitetin e ditës së karrierës me titull: Hellenic – Albanian Career Day. Në aktivitet do të marrin pjesë drejtues […]

Përcjellje informacioni mbi thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze!

Universiteti i Tiranës është informuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri se janë hapur thirrjet për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze. Bursat e studimit ofrohen për nivelin Master dhe Doktoraturë. Formulari i aplikimit për vitin akademik 2023-2024 mund të shkarkohet në adresën e mëposhtme: Kliko këtu>> https://al.ambafrance.org/Estudiants-en-master-ou-en-doctorat-postulez-au-programme-de-bourses-du Kandidatët duhet të […]

Ambasada Amerikane ka hapur thirrjen lidhur me programet Fulbright për vitin 2024 – 2025.

Programi Fulbright për studiues (Fulbright Visiting Scholar Program) është një program post-doktoral që zgjat tre deri në gjashtë muaj dhe u jep mundësi studiuesve të rinj apo me më shumë përvojë, lektorëve të universitetit dhe ekspertëve nga institucione akademike dhe kërkimi, të bëjnë kërkime dhe/ose të japin mësim në një universitet në Shtetet e Bashkuara. Fushat e […]