NJOFTIM – SHKOLLA VERORE FDUT – HUMBOLDT

                                                                                                                                                                              […]

NJOFTIM PËR DATAT E SEZONIT TË VJESHTËS SHTATOR 2023!

Shënim. Për regjistrimin në sezonin e provimeve çdo student është i lutur të lexojë me kujdes shënimet në fund të çdo fletë të datave të provimeve dhe ti respektojë ato. […]

NJOFTIM PER CEREMONINE E DIPLOMIMIT

Të dashur studentë, të diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës në vitin akademik 2020-2021 dhe 2021-2022! Pasi keni konfirmuar pjesmarrjen tuaj ne Ceremonine e Diplomimit ,mund të tërhiqni […]

Percjellje informacioni mbi aktivitetin “Hellenie-Albanian Career Day”

  Departamenti i Gjuhës Greke i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës në bashkëpunim me Ambasadën e Greqisë në Tiranë, më datë 29 maj 2023, ora 10:00, […]

Përcjellje informacioni mbi thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze!

Universiteti i Tiranës është informuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri se janë hapur thirrjet për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze. Bursat e studimit ofrohen […]

Ambasada Amerikane ka hapur thirrjen lidhur me programet Fulbright për vitin 2024 – 2025.

Programi Fulbright për studiues (Fulbright Visiting Scholar Program) është një program post-doktoral që zgjat tre deri në gjashtë muaj dhe u jep mundësi studiuesve të rinj apo me më shumë përvojë, […]

SHPALLET HAPJA E APLIKIMEVE PËR KONKURSIN E PARË TË NEGOCIMIT!

Për herë të parë ELSA Albania, me nismën dhe bashkëpunimin e ngushtë të studios prestigjioze të konsulencës ligjore Frost & Fire Consulting, ka vendosur të sjellë ELSA Albania Negotiation Competition […]