Lista studentore sipas KQV-VE

Kliko ketu per te pare listen:    Zgjedhjet Qershor 2024

Njoftim mbi ndarjen e studenteve sipas KQV-ve, për zgjedhjet e datës 21/06/2024

Njoftim! Njoftim mbi ndarjen e studenteve sipas KQV-ve, për zgjedhjet e datës 21/06/2024 si më poshtë: KQV- 1 salla 101 nga numri 1 deri 1017(studentët masterdhe viti i parë Picd) KQV -2 salla 106 nga numri 1018 deri 2009 ( viti i parë dhe viti i dytë Picd) KQV -3 salla 107 nga numri 2010 […]

Lista zgjedhore paraprake e studenteve Qershor 2024.

UNIVERSITETI I TIRANËS FAKULTETI I DREJTESISË Nr.   Rend EMËR ATËSI MBIMËR Datëlindja Gjinia Programi Studmit Numri personal I identitetit ID Nënshkrimi 1 Alesia Ilir Jusufaj 24.07.2000 F MSC Penal Viti II 2 Ana Festim Oshafi 09.08.1992 F MSC Penal Viti II 3 Ana Joan Papanastasi 08.05.1997 F MSC Penal Viti II 4 Andi Timo Llazo […]