Fotogaleria

15/04/2022

“Mbi zbatimin e të drejtave të pronësisë intelektuale”

Në kuadër të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale, me datë 14.04.2022, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, u mbajt një leksion i hapur […]
15/04/2022

Në datat 4-8 Prill Fakulteti i Drejtësisë pati kënaqësinë të mirëpriste Prof. Christa Tobler, nga Universiteti Leiden, Hollendë

Në datat 4-8 Prill Fakulteti i Drejtësisë pati kënaqësinë të mirëpriste Prof. Christa Tobler, nga Universiteti Leiden, Hollendë. Prof. Tobler referoi për çështje të barazisë dhe […]
04/04/2022

Permbledhje e workshopit te zhvilluar ne Fakultetin e Drejtesise nga Rrjeti per Barazi ne Vendimmarrje, date 31 Mars 2022.

Fakulteti i Drejtësisë të Universitetit të Tiranës ne bashkepunim me Rrjetin e Grave “Barazi në Vendimmarrje” zhvilluan një takim me fokus Lirinë e Medias ne kuadrin […]
24/03/2022

Sfidat e gjyqësorit në Shqipëri dhe Lufta kundër Korrupsionit

Me datë 23.03.2022, në Fakultetin e Drejtësisë së Universitetit te Tiranës, u zhvillua një leksion i hapur me Ministrin e Drejtësisë Z.Ulsi Manja me temë “Sfidat […]