Percjellje informacioni mbi aktivitetin “Hellenie-Albanian Career Day”

  Departamenti i Gjuhës Greke i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës në bashkëpunim me Ambasadën e Greqisë në Tiranë, më datë 29 maj 2023, ora 10:00, […]

Gjyq imitues në Fakultetin e Drejtësisë/National Moot Court Competition

Më 24 Maj 2023, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, u zhvillua gjyqi imitues në të Drejtën Penale, me pjesëmarrjen e një jurie të nderuar të përbërë […]

PROGRAMI “UT- KËRKIM, EKSELENCË DHE INOVACION”

Dr. Dorina SAJA (Udhëheqës Shkencor) Msc.Valbona NDREPEPAJ ( Kërkues Shkencor) Dr. Suela MAXHELAKU ( Ekspert IT, Analiste e të dhënave)   Titulli i Projektit: Aspekte të menaxhimit të specialistëve të […]

Leksion i hapur “Gjuha e Urrejtjes në Shqipëri”

Më datë 23.05.2023, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, u zhvillua një leksion i hapur me nismën e Komitetit Shqiptar të Helsinkit. KShH po zbaton nismën “Kundër Gjuhës […]

Konferenca Studentore Ndërkombëtare të organizuar nga Universiteti i Tiranës me temë “Kërkimi shkencor dhe edukimi në perspektivën e studentëve të rinj.

Në datat 18-19 maj 2023 u mbajt për herë të parë Konferenca Studentore Ndërkombëtare të organizuar nga Universiteti i Tiranës me temë “Kërkimi shkencor dhe edukimi në perspektivën e studentëve […]

Ftesë për të qenë pjesmarrës në gjyqin penal simulues që do të zhvillohet ditën e mërkurë (24.05.2023) në orën 11:00 paradite , salla 402, kati i katërt në Fakultetin e Drejtësisë.

Duke uruar që të jeni mirë , ky postim si një ftesë për të qenë pjesmarrës në gjyqin penal simulues që do të zhvillohet ditën e mërkurë (24.05.2023) në orën 11:00 […]

Përcjellje informacioni mbi thirrjen për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze!

Universiteti i Tiranës është informuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri se janë hapur thirrjet për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze. Bursat e studimit ofrohen […]

Seminar “Aspekte kryesore të themelimit dhe mbarëvajtjes së një biznesi”

  Seminar “Aspekte kryesore të themelimit dhe mbarëvajtjes së një biznesi” Duke bashkëpunuar me studentët në kuadër të programit Student Brand Ambassador, Deloitte sjell për 20 studentë të Fakultetit të […]

Fakulteti i Drejtësisë shpreh kënaqësinë për bashkëpunimin me studiuesin amerikan të Fulbright-it, Z. Jay Shapiro

Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, ka patur kënaqësinë të mirëpresë studiuesin amerikan të Fulbright-it, Z. Jay Shapiro për periudhën Mars-Maj 2023. Ai ka kontribuar me dijet dhe profesionalizmin e […]