FACULTY OF LAW, UNIVERSITY OF TIRANA   in co-operation with OSCE Presence in Albania and with the participation of:   Department of Law – University of Pavia Invites you to participate in the International Scientific Conference on: “Crime, Society, Criminal Law, and Justice Reform” 10 June 2024 – Tirana, Albania

            FACULTY OF LAW, UNIVERSITY OF TIRANA   in co-operation with OSCE Presence in Albania and with the participation of:   Department of Law – University of Pavia     Invites you to participate in the International Scientific Conference on: “Crime, Society, Criminal Law, and Justice Reform”   10 June […]

Detyrimet ne lidhje me tarifen e shkollimit

Te gjithe studentet qe nuk kane shlyer ende detyrimet ne lidhje me tarifen e shkollimit , jane te lutur te kryejne pagesen brenda dates 31.05.2024. Pagesa kryehet ne banke ose ne poste. Mandati gjendet ne Website-n e fakultetit (www.fdut.edu.al). Njeri prej mandateve origjinale dorezohet ne zyren e informacionit.

Me datë 29.04.2024, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale (DPPI), në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut si dhe profesorë të Fakultetit të Drejtësisë, zhvilluan një leksion të hapur mbi “Kuadri ligjor në fushën e pronësise intelektuale si dhe raste konkrete nga praktika shqiptare”

Me datë 29.04.2024, në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale (DPPI), në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut si dhe profesorë të Fakultetit të Drejtësisë, zhvilluan një leksion të hapur mbi “Kuadri ligjor në fushën e pronësise intelektuale si dhe raste konkrete nga praktika shqiptare”. […]

Fuqizimi i studentëve dhe aspekte të punësimit në organizatat jofitimprurëse – Opsionet për karrierën dhe formimin profesional.

Zyra e Karrierës në bashkëpunim me Centre For Legal Empowerment zhvilloi sot më date 24 prill 2024 ora 10:30 (Salla Doktorale) në Fakultetin e Drejtesisë trajnimin me studentët ku tema e diskutimit ishte: Fuqizimi i studentëve dhe aspekte të punësimit në organizatat jofitimprurëse – Opsionet për karrierën dhe formimin profesional. Qëllimi: Aftësimi praktik në aspektet […]

FTESË PËR PJESËMARRJE

FTESË PËR PJESËMARRJE Departamenti i të Drejtës Civile në Fakultetin e Drejtësisë, UT ka kënaqësinë t’ju ftojë në Konferencën Shkencore kombëtare “Zhvillime dhe Risi në të Drejtën Private ” e cila do të zhvillohet në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë, UT, në datën 12 qershor 2024. Konferenca organizohet në kuadër të aktiviteteve shkencore që organizon […]

UniAdrion, së bashku me Forumin e Dhomave të Tregtisë (Forumi AIC), po promovojnë një mundësi praktike (internshipi) për studentët që i përkasin rrjetit të Universiteteve UniAdrion.

UniAdrion, së bashku me Forumin e Dhomave të Tregtisë (Forumi AIC), po promovojnë një mundësi praktike (internshipi) për studentët që i përkasin rrjetit të Universiteteve UniAdrion. Projekti Western-BALKANship, i financuar nga Ministria e Jashtme Italiane nëpërmjet Iniciativës Adriatiko Joniane, u jep mundësinë studentëve të kryejnë një praktikë 3-mujore në kompani të përzgjedhura në zonën Adriatiko-Joniane […]

Lista e te perndjekurve politike.

Lista e te perndjekurve politike -Humë Ilmi Kurti Studentet qe jane te paraqitur ne liste ju lutem te sjellin dokumentat ne zyren e finances.