Fotogaleri

06/09/2022

NETZWERK OST-WEST 2022 05.08.2022 – 19.08.2022

.               Kliko këtu  ->  NETZWERK OST-WEST 2022 05.08.2022 – 19.08.2022             .
08/08/2022

“E drejta ndërkombëtare e mjedisit”

NJOFTIM   Në datën 8 gusht 2022, në mjediset e FDUT u mbajt takimi  i parë prezantues i programit të shkëmbimit “Rrjeti Lindje-Perëndim” (Netzwerk Ost-West) midis […]
01/07/2022

Me finalizimin e edicionit të tretë të Debatit Universitar jemi krenarë dhe të emocionuar të shprehim urimet për skuadrën fituese, e cila përfaqësoi denjësisht Fakultetin e Drejtësisë së Universitetit të Tiranës! 

.   Pas debateve në 14 institucione arsimore në 5 qytete të Shqipërisë e pas një rrugëtimi të gjatë finalja u përmbyll me fitoren e Fakultetit […]
29/06/2022

Roli i teknologjisë në parandalimin dhe luftën kundër krimit të organizuar, krimeve financiare dhe korrupsionit

Prezenca e OSBE-së ka mbështetur konferencën akademike rreth rolit të teknologjisë në parandalimin dhe luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Së bashku me Fakultetin e […]