KONFERENCA E III STUDENTORE NË TË DREJTËN KUSHTETUESE. 17 MAJ 2024

Më 17 Maj 2024, Departamenti i së Drejtës Publike pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, organizoi Konferencën III Studentore në të Drejtën Kushtetuese të Krahasuar: “MJEDISI I SHËNDETSHËM SI E DREJTË THEMELORE DHE OBJEKTIVSOCIAL I SHTETIT: QASJE KRAHASIMORE” Realizimi i Konferencës u mbështet nga Dekania e Fakultetit, Prof. Dr. Dorina Hoxha si dhe nga […]

Leksion i hapur me temë “Karriera dhe Lidershipi” nga Znj. Grida Duma

Leksion i hapur me temë “Karriera dhe Lidershipi” nga Znj. Grida Duma Ditën e mërkurë në datë 15 Maj në Fakultetin e Drejtësisë, Znj. Grida Duma me ftesë të Këshillit Studentor të FDUT zhvilloi një leksioni të hapur me temë  ”Karriera dhe Lidershipi” . Studentët zhvilluan një bashkëbisedim të lirë, frymëzues, për të rritur vetëbesimin […]

NJOFTIM MBI REGJISTRIMIN E PROVIMEVE PER STUDENTET TE CILET KANE TEJKALUAR DYFISHIN E VITEVE TE STUDIMIT!

NJOFTIM MBI REGJISTRIMIN E PROVIMEVE PER STUDENTET TE CILET KANE TEJKALUAR DYFISHIN E VITEVE TE STUDIMIT! 1. Shtyrjen e perfundimit te studimeve brenda vitit akademik 2023 – 2024 për: • Studentët e ciklit Master (Penale, Civile, Publike) te cilët jane registruar ne Fakultetin e Drejtesise ne vitet akademike 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020 si dhe per […]