Sezon i vecante, Muaji tetor 2014

Link: Njoftimi i plote, Sezon i vecante, Muaji tetor 2014

Data provimesh Bachelor me kohe te pjesshme dhe Masterin

NJOFTOJME STUDENTET E PROGRAMIT BACHELOR ME KOHE TE PJESSHME DHE PROGRAMEVE MASTER SE REGJISTRIMI PER PROVIMIN E DATES 17.10.2014 DO TE KRYHET NE DATAT 13 DHE 14 TETOR 2014 NGA ORA 10.00 -14.00.

BELGRADE OPEN PRE MOOT 2015 AND XXII VIS MOOT VIENNA

Në datat 27 Mars- 02 Prill 2015 zhvillohet konkursi i arbitrazhit tregtar ndërkombëtar  XXII VIS Moot” në Vienë, Austri. Ky është një konkurs për studentët e drejtësisë nga mbarë bota. Konkursi konsiston në zhvillimin e gjyqeve imitues të arbitrazhit lidhur me një mosmarrëveshje që lind nga një kontratë që rregullohet nga Konventa për Shitjen Ndërkombëtare të Mallrave. Qëllimi i konkursit është nxitja e studimit të së drejtës së arbitrazhit për zgjidhjen e […]

Data e diplomimit në sezonin e vjeshtës të vitit akademik 2013 – 2014

Data e diplomimit në sezonin e vjeshtës të vitit akademik 2013 – 2014 për programet e vjetra të studimit është 30 shtator 2014.

Në lidhje me aplikimet për programet e dyta të studimit, për vitin akademik 2014-2015

Njoftimi i plotë: Në lidhje me aplikimet për programet e dyta të studimit, për vitin akademik 2014-2015

Data e diplomimit në sezonin e vjeshtës të vitit akademik 2013-2014 për programet e studimit Bachelor me kohë të plotë dhe pjesshme

Data e diplomimit në sezonin e vjeshtës të vitit akademik 2013-2014 për programet e studimit Bachelor me kohë të plotë dhe pjesshme është 30 Shtator 2014. Link: Njoftimi i plotë.

Lidhur me kërkesat për ndryshimin e formës së studimit për vitin akademik 2014 – 2015

Urdhër, Bazuar në nenin 72 të Rregullores së UT- së, lidhur me kërkesat për ndryshimin e formës së studimit për vitin akademik 2014 – 2015 Urdhër,Bazuar në nenin 83 të Rregullores së UT- së, lidhur me kërkesat për ndryshimin e formës së studimit për vitin akademik 2014 – 2015

Procedurat e regjistrimit dhe pranimit per kandidatet shqiptare nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja

Procedurat e regjistrimit dhe pranimit per kandidatet shqiptare nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja Udhezimi

Thirrje për artikuj shkencorë kërkimor për reformën kushtetuese

Titulli i Programit: Reforma kushtetuese – Garanci për shtetin e së drejtës Afati i Fundit për të aplikuar: 15 tetor 2014 Përshkrim i programitFondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – Soros, në kuadër të Strategjisë së tij katër vjeçare 2014-2017, ka ndërmarrë nismën për nisjen e një debati të gjerë publik mbi nevojën primare që ka vendi […]

Profili personal i studentit në Portalin Universitar

Të nderuar studentë, bazuar ne Rregulloren e funksionimit të Sistemit Informatik të Universitetit të Tiranës ju informojmë se duhet të plotësoni sa më parë Profilin tuaj në Portalin Universitar me të gjithë gjeneralitetet e duhura në mënyrë që të mund të merrni informacion në Sekretaritë Mësimore!Çdo vërtetim apo listë notash do të printohen atëherë dhe vetëm […]