Përfaqësia për Evropën Qendrore dhe Lindore e Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë (OIF) ka informuar se ka hapur thirrjen për aplikime për shkollën verore frëngjishtfolëse mbi Marrëdhëniet Ndërkombëtare, të organizuar me Universitetin Politehnica të Bukureshtit, nga data 1 deri më 5 korrik, në Bukuresht.

Përfaqësia për Evropën Qendrore dhe Lindore e Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë (OIF) ka informuar se ka hapur thirrjen për aplikime për shkollën verore frëngjishtfolëse mbi Marrëdhëniet Ndërkombëtare, të organizuar me Universitetin Politehnica të Bukureshtit, nga data 1 deri më 5 korrik, në Bukuresht. Kandidatët duhet të jenë nga mosha 20 deri në 28 vjeç dhe […]

Hapet thirrja për aplikime për shkollën verore frëngjishtfolëse mbi Marrëdhëniet Ndërkombëtare, të organizuar me Universitetin Politehnica të Bukureshtit, nga data 1 deri më 5 korrik, në Bukuresht.

Përfaqësia për Evropën Qendrore dhe Lindore e Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë (OIF) ka informuar se ka hapur thirrjen për aplikime për shkollën verore frëngjishtfolëse mbi Marrëdhëniet Ndërkombëtare, të organizuar me Universitetin Politehnica të Bukureshtit, nga data 1 deri më 5 korrik, në Bukuresht. Kandidatët duhet të jenë nga mosha 20 deri në 28 vjeç dhe […]

Sesion i hapur: Gjetje paraprake të studimit të doktoratës me temë “Analizë krahasuese e instrumenteve dhe standardeve ndërkombëtare për votimin si e drejtë universale”

Doktoranti Ilir Barjaba, kandidat për mbrojtjen e doktoratës pranë Departamentit të së Drejtës Publike, FD, UT, paraqiti në një sesion të hapur me pjesëmarrjen e studentëve dhe pedagogëve, disa nga gjetjet paraprake të studimit me temë: “Analizë krahasuese e instrumenteve dhe standardeve ndërkombëtare për votimin si e drejtë universale”. Analiza e ndikimit që ka zgjerimi i […]

Me datë 09.04.2024, në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës, u zhvillua një takim me përfaqësues të Ambasadës Franceze në Tiranë, mbi ecurinë dhe perspektiven e anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian.

Në datën 09.04.2024, në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës, u zhvillua një takim me përfaqësues të Ambasadës Franceze në Tiranë, mbi ecurinë dhe perspektiven e anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian. Takimi u përshëndet nga Zv.Dekanët e Fakultetit të Drejtësisë, Dr.Erjon Muharremaj dhe Prof.Asoc.Jonad Bare të cilët vlerësuan kontributin që japin këto takime […]

Trajnim me Prof. Monika Hanley

Trajnim me Prof. Monika Hanley Ju informojmë se më datë 15 prill 2024 aktiviteti do te mbahet ne oren 13:00-15:00 dhe po ashtu tematika ka ndryshuar pasi do te trajtohet Etika ne Kerkimin shkencor. Regjistrimi per studentet e interesuar do te behet ne https://qzhp.unitir.edu.al/courses/seance-trajnuese-media-literacy-and-disinformation/, link i aksesueshem ne Portalin e Qendres per Zhvillim Profesional ne UT.