• 01
  Awesome Image

  Mission

  Beguiled and demoralized by all charms of pleasure of the moments so to be welcomed

 • 02
  Awesome Image

  Vision

  Owings to the claims of duty the obligations off business it will frequently have to be repudiated

 • 03
  Awesome Image

  Strategy

  The wise man therefore always holds in these matters to this principle of selection rejects pleasure.

Awesome Image
Awesome Image
Serving the world through learning .

About Us

Dedicated to advanced teaching and learning

“Serving the world through
learning.”

Denouncing pleasures and praising pain was born we will give you a complete account of the system expound actual teachings of the great explorer the truth the master builder indignation dislike men who are so beguiled.

 • Aenean sodales ante vitae turpis

 • Tempus augue eu ante congue porta id condimentum

 • Quisque at elit sed arcu blandit rhoncus

Reason for Choosing Educamb

Quality teaching & high achievement rates

Love to Educate

You learn better when we are together

 • Ku dhe si aplikohet për të marrë vërtetim studenti dhe vërtetim notash?

  Për procedurat e aplikimit për tu pajisur me vërtetim studenti dhe vërtetim notash drejtohuni në zyrën e Informacionit.

 • Si mund të bëhet ndryshimi i gjeneralitetit?

  Kur ju ndryshoni gjeneralitetet tuaja në gjendjen civile gjatë periudhës kur jeni student i Fakultetit të Drejtësisë, UT duhet të…

 • Çfarë procedure duhet ndjekur për t’u çregjistruar nga Fakulteti?

  Për të kryer procedurat e çregjistrimit nga Fakulteti duhet të bëni një deklaratë noteriale ku citohet se kërkoni të kryeni…

 • Çfarë procedure duhet ndjekur për të aplikuar për program të dytë studimi dhe transferim studimesh?

  Aplikimet për program të dytë studimi dhe transferim studimesh rregullohen me akte dhe udhëzime, të cilat shpallen në faqe zyrtare…

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image