Mesazh Falenderimi i Dekanes Dorina Hoxha.

Të nderuar kolegë të dashur, studentë të FDUT-së! Ju falenderoj nga zemra për mbështetjen e dhënë, që ky proçes zgjedhor, për autoritetet dhe organet drejtuese, të realizohej me sukses dhe përgjegjësi të plotë ! Përgjegjësia dhe përkushtimi i treguar ndaj këtij proçesi dhe çdo pune të ndërmarrë në funksion të tij, është tregues i një […]

Listat emerore shtese te studenteve qe perfitojne pergjysmim/perjashtim/reduktim  te studenteve te ciklit te pare dhe te ciklit te dyte si dhe trajtimin me burse financiare te studenteve te ciklit te pare

Listat emerore shtese te studenteve qe perfitojne pergjysmim/perjashtim/reduktim  te studenteve te ciklit te pare dhe te ciklit te dyte si dhe trajtimin me burse financiare te studenteve te ciklit te pare . Per studentet qe perfitojne burse financiare duhet te hapin nje llogari bankare ne banken Credins dhe ta dergojne te skanuar/fotografuar ne emailin e zyres se […]

Lista studentore sipas KQV-VE

Kliko ketu per te pare listen:    Zgjedhjet Qershor 2024

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Studimeve të Napolit Federico II, Itali.

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + për stafin me kohë të plotë të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Studimeve të Napolit Federico II, Itali, për pjesëmarrje në aktivitetin “International Staff Week”, në datat 14 – 18 Tetor 2024. Home page 2022 Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e stafit me […]

Praktikë për studentët!

Në kuadër të programit të praktikës Tirana Bank Student’s Hub kërkon dy studente me profil juridik për ndjekjen e praktikës pranë Departamentit të Përputhshmërisë dhe Parandalimit të Pastrimit të Parave. Programi do zgjasë 3 muaj, përgjatë intervalit Korrik-Shtator me orar fleksibël. Studentët do punojnë ngushtësisht me specialistë të departamentit për të ofruar suport administrativ të pergjithshem në proceset dhe detyrat e departamentit si […]