Njoftim!
Lajmerohen te gjithe studentet qe do mbrojne teme diplome ne daten 27 qershor 2024, ora 09:00 ne Master Shkencor dhe profesional Publik se mbrojtja do te zhvillohet ne sallen doktorale.
Suksese!

Leave A Comment