Listat emerore shtese te studenteve qe perfitojne pergjysmim/perjashtim/reduktim  te studenteve te ciklit te pare dhe te ciklit te dyte si dhe trajtimin me burse financiare te studenteve te ciklit te pare .

Per studentet qe perfitojne burse financiare duhet te hapin nje llogari bankare ne banken Credins dhe ta dergojne te skanuar/fotografuar ne emailin e zyres se finances se fakultertit : financa@fdut.edu.al.
Studentet te cilet jane trajtuar me burse financiare vitin e kaluar nuk eshte e nevojshme ta risjellin edhe njehere numrin e llogarise.
Studentet te cilet nuk jane trajtuar me burse vitin e kaluar duhet te risjellin llogarine prane bankes Credins  te skanuar/fotografuar ne emailin e zyres se finances se fakultetit.
Afati i dorezimit te numrit te llogarise bankare eshte deri me date 25.06.2024
Lista emërore të studentëve Cikli I studimeve, program i integruar të cilët përfitojnë trajtimin me bursë për vitin akademik 2023-2024.
Nr. Emër Atesia Mbiemër Dega Viti
1 Berenisa Eduart Bora Program I integruar 3
2 Angjelina Mentor Shquti Program I integruar 5
3 Arjola Ahmet Gashi Program I integruar 2
4 Grisela Artan Manaj Program I integruar 5
5 Fabiol Kastriot Duraku Program I integruar 3
6 Alesia Rafael Sulovari Program I integruar 5
7 Enxhi Çenik Pajo Program I integruar 2
8 Anisa Drini Çulani Program I integruar 2
9 Nikola Marjeta Kuçupina Program I integruar 2
10 Lidia Ilirisha Sula Program I integruar 3
11 Gisela Agron Xhixha Program I integruar 4
12 Marina Arben Brega Program I integruar 5
13 Alehandra Bujar Shatri Program I integruar 1

 

Listat emërore të studentëve Cikli I studimeve, program i integruar , të cilët përfitojnë përjashtim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2023-2024.
Nr. Emër Atesia Mbiemër Dega Viti
1 Berenisa Eduart Bora Program I integruar 3
2 Angjelina Mentor Shquti Program I integruar 5
3 Arjola Ahmet Gashi Program I integruar 2
4 Grisela Artan Manaj Program I integruar 5
5 Fabiol Kastriot Duraku Program I integruar 3
6 Alesia Rafael Sulovari Program I integruar 5
7 Enxhi Çenik Pajo Program I integruar 2
8 Anisa Drini Çulani Program I integruar 2
9 Nikola Marjeta Kuçupina Program I integruar 2
10 Lidia Ilirisha Sula Program I integruar 3
11 Hume Kujtim Kurti Program I integruar 5
12 Gisela Agron Xhixha Program I integruar 4
13 Marina Arben Brega Program I integruar 5
14 Besa Arben Jonuzaj Program I integruar 2
15 Erla Bedri Dullaj Program I integruar 2
16 Alehandra Bujar Shatri Program I integruar 1

Leave A Comment