Hapet thirrja e dytë për aplikime për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Kalisz, në Poloni.

Hapet thirrja e dytë për aplikime për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Kalisz, në Poloni, në kuadër të programit Erasmus +, për semestrin e parë të vitit akademik 2024-2025. Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja e dytë për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës […]

Njoftim! Lajmerohen te gjithe studentet qe do mbrojne teme diplome ne daten 27 qershor 2024, ora 09:00 ne Master Shkencor dhe profesional Publik se mbrojtja do te zhvillohet ne sallen doktorale. Suksese!

Njoftim! Lajmerohen te gjithe studentet qe do mbrojne teme diplome ne daten 27 qershor 2024, ora 09:00 ne Master Shkencor dhe profesional Publik se mbrojtja do te zhvillohet ne sallen doktorale. Suksese!