Listat emerore shtese te studenteve qe perfitojne pergjysmim/perjashtim/reduktim  te studenteve te ciklit te pare dhe te ciklit te dyte si dhe trajtimin me burse financiare te studenteve te ciklit te pare .

Per studentet qe perfitojne burse financiare duhet te hapin nje llogari bankare ne banken Credins dhe ta dergojne te skanuar/fotografuar ne emailin e zyres se finances se fakultertit : financa@fdut.edu.al.
Studentet te cilet jane trajtuar me burse financiare vitin e kaluar nuk eshte e nevojshme ta risjellin edhe njehere numrin e llogarise.
Studentet te cilet nuk jane trajtuar me burse vitin e kaluar duhet te risjellin llogarine prane bankes Credins  te skanuar/fotografuar ne emailin e zyres se finances se fakultetit.
Erisa Shkelqim Kadriu Program I integruar 4
Sibora Merjeme Dina Program I integruar 1
Bajame Isa Kullafi Program I integruar 4
Silver GEZIM Zhuli Program I integruar 2
Anisa Shemsi Elezi Program I integruar 1
Kedjona Urim ALCANI Program I integruar 1

Leave A Comment