UniAdrion, së bashku me Forumin e Dhomave të Tregtisë (Forumi AIC), po promovojnë një mundësi praktike (internshipi) për studentët që i përkasin rrjetit të Universiteteve UniAdrion.

Projekti Western-BALKANship, i financuar nga Ministria e Jashtme Italiane nëpërmjet Iniciativës Adriatiko Joniane, u jep mundësinë studentëve të kryejnë një praktikë 3-mujore në kompani të përzgjedhura në zonën Adriatiko-Joniane dhe synon të promovojë bashkëpunimin ndërkufitar, për studentët italianë në Ballkan dhe anasjelltas.

 

Praktikat do të financohen plotësisht nëpërmjet bursave të dhëna drejtpërdrejt studentëve.

 

Thirrja do të jetë e hapur deri më 31 Maj 2024 dhe aplikimi kryhet nga vetë studentët.

Linku i njoftimit: https://www.forumaic.org/call-for-applications-westernbalkanship/?lang=en

Leave A Comment