Trajnim me Prof. Monika Hanley

Ju informojmë se më datë 15 prill 2024 aktiviteti do te mbahet ne oren 13:00-15:00 dhe po ashtu tematika ka ndryshuar pasi do te trajtohet Etika ne Kerkimin shkencor.

Regjistrimi per studentet e interesuar do te behet ne https://qzhp.unitir.edu.al/courses/seance-trajnuese-media-literacy-and-disinformation/, link i aksesueshem ne Portalin e Qendres per Zhvillim Profesional ne UT.

Leave A Comment