Njoftim!
Njoftohen të gjithë studentët e Programit Master Shkencor  në të Drejtë Penale dhe Programin e Integruar Master i Shkencave në Drejtësi,të cilët kanë zgjedhur për të mbrojtur temën e diplomës me Prof.Asoc.Dorina Hoxha të paraqiten ditën e premte datë 05/04/2024, ora 10:30 tek salla Doktorale për të komunikuar mbi temat e diplomës.

Leave A Comment