FTESË PËR PJESËMARRJE

FTESË PËR PJESËMARRJE Departamenti i të Drejtës Civile në Fakultetin e Drejtësisë, UT ka kënaqësinë t’ju ftojë në Konferencën Shkencore kombëtare “Zhvillime dhe Risi në të Drejtën Private ” e cila do të zhvillohet në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë, UT, në datën 12 qershor 2024. Konferenca organizohet në kuadër të aktiviteteve shkencore që organizon […]

UniAdrion, së bashku me Forumin e Dhomave të Tregtisë (Forumi AIC), po promovojnë një mundësi praktike (internshipi) për studentët që i përkasin rrjetit të Universiteteve UniAdrion.

UniAdrion, së bashku me Forumin e Dhomave të Tregtisë (Forumi AIC), po promovojnë një mundësi praktike (internshipi) për studentët që i përkasin rrjetit të Universiteteve UniAdrion. Projekti Western-BALKANship, i financuar nga Ministria e Jashtme Italiane nëpërmjet Iniciativës Adriatiko Joniane, u jep mundësinë studentëve të kryejnë një praktikë 3-mujore në kompani të përzgjedhura në zonën Adriatiko-Joniane […]

Lista e te perndjekurve politike.

Lista e te perndjekurve politike -Humë Ilmi Kurti Studentet qe jane te paraqitur ne liste ju lutem te sjellin dokumentat ne zyren e finances.

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus +, në Universitetin Valladolid, Spanjë, për vitin akademik 2024-2025.

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës, në kuadër të Programit Erasmus +, në Universitetin Valladolid, Spanjë, për vitin akademik 2024-2025. Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët, për vitin akademik 2024-2025, në Universitetin Valladolid, Spanjë. Llojet e mobilitetit: – […]

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët në Universitetin Vytautas Magnus, në Lituani, për semestrin e parë të vitit akademik 2024-2025.

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët në Universitetin Vytautas Magnus, në Lituani, për semestrin e parë të vitit akademik 2024-2025. Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Vytautas Magnus në Lituani, për semestrin e parë të vitit […]

Datat e Provimeve Sezoni i Veres dhe Sezoni Paradiplome Viti Akademik 2023-2024 Programet Master, PICD dhe Bachelor

  Klikoni linkun e meposhtem per te hapur datat e provimeve: Datat e Provimeve Sezoni i Veres dhe Sezoni Paradiplome Viti Akademik 2023-2024 Programet Master, PICD dhe Bachelor

Thirrje per dergimin e artikujve Revista “Studime Juridike”

Thirrje per dergimin e artikujve Revista “Studime Juridike”

“Finalizimi i trajnimeve “Gjyqësori në Fokus” nga ISPL”

Përfundon me sukses cikli i trajnimeve të organizuara nga Konsorciumi i udhëhequr nga Instituti për Studime Publike & Ligjore (IPLS) në kuadër të projektit “Gjyqësori në Fokus”, për studentët e Fakultetit të Drejtësisë, Universitetit i Tiranës. Me datë 15.04.2024, u mbajt trajnimi i fundit mbi temën e “Transparenca në Gjykata” moderuar nga Av.Sajmir Dautaj dhe […]