Janë te ftuar të marrin pjesë në panairin “Work&Study” në datat 3-4 Prill të gjithë studentët, veçanërisht ata që përfundojnë studimet këtë vit dhe ata të ciklit master në FDUT. Për studentët pjesëmarrës do të ofrohen mundësi internshipi pranë departamenteve të Dhomës së Tregtisë dhe çdo biznesi anëtar të saj.

Ju lutem dërgoni Cv në adresën karriera@fdut.edu.al, duke shprehur interesin për të qënë pjesëmarrës.

Leave A Comment