Pershendetje!

Ne linkun e meposhtem do te gjeni orarin e lendeve me zgjedhje, viti i dyte dhe viti i peste. Faleminderit!

Klikoni ketu —>ORARI I ZHVILLIMIT TË LËNDËVE ME ZGJEDHJE – VITI 2 DHE VITI 5

Leave A Comment