ELSA NEGOTIATION COMPETITION (ENC) 2nd EDITION, zhvillohet nga ELSA Albania në bashkëpunim me studion prestigjioze të konsulencës ligjore Frost & Fire Consulting

ELSA NEGOTIATION COMPETITION (ENC) 2nd EDITION, zhvillohet nga ELSA Albania në bashkëpunim me studion prestigjioze të konsulencës ligjore Frost & Fire Consulting. Edicioni i parë u zhvillua për vitin akademik 2022-2023 dhe fitues u shpall Ekipi i Fakultetit të Drejtësisë së Universitetit të Tiranës. Konkursi konsistonte në simulimin e një procesi negociator që zhvillohej mes […]

Në datat 3-4 Prill do të zhvillohet edicioni i Tiranës, në Pallatin e Kongreseve!

Në datat 3-4 Prill, Panairi i Tiranës, një mundësi për punësim dhe praktike profesionale Pas mbylljes së panairit “Work&Study” në 18 qytete, në datat 3-4 Prill do të zhvillohet edicioni i Tiranës, në Pallatin e Kongreseve. Veç maturantve që do të njihen me programet e studimit të universiteteve, kjo është një mundësi e mirë edhe […]

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Aristotel të Selanikut, Greqi, për semestrin e parë të vitit akademik 2024- 2025.

Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Aristotel të Selanikut, Greqi, për semestrin e parë të vitit akademik 2024- 2025. Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Aristotel të Selanikut, Greqi, për semestrin […]

NDARJA E UDHEHEQJEVE TE DIPLOMAVE TE PROGRAMIT TE INTEGRUAR PER DEPARTAMENTIN CIVIL

BUKURIE AGO Ardian Nuni MORENA SHTYLLA Ardian Nuni ROMINA HYSA Ardian Nuni ALESJA PERFUNDI Ardian Nuni FJORALBA GJEÇI   Ardian Nuni GRISELA MIÇOLLARI   Anjeza Liçenji ENEJA ALLMUÇA   Anjeza Liçenji ORIANA KOÇIBELLI   Anjeza Liçenji ERGI LASKA   Anjeza Liçenji ARTILA PULAJ   Anjeza Liçenji BIANKA SULOVARI   Anjeza Liçenji MIKAELA GABETA   Anjeza […]

Nisma “Një gjest që bëhet shpresë”

Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, i është bashkuar prej disa kohësh fushatës “Një gjest që bëhet shpresë”, iniciuar nga gazetari Osman Stafa. Ky aktivitet social konsiston në grumbullimin e tapave të shisheve plastike me qëllim shitjen e tyre e më pas sigurimin e protezave për personat me gjymtyrë të amputuara apo karroca për ata […]

THIRRJE PËR APLIKIM NË PROGRAMIN E DOKTORATËS PËR VITIN AKADEMIK 2023-2024, PRANË FAKULTETIT TË DREJTËSISË SË UNIVERSITETIT TË TIRANËS

THIRRJE PËR APLIKIM NË PROGRAMIN E DOKTORATËS PËR VITIN AKADEMIK 2023-2024, PRANË FAKULTETIT TË DREJTËSISË SË UNIVERSITETIT TË TIRANËS Në lidhje me thirrjen për aplikim në programin e doktoratës për vitin 2023-2024 bazuar në: Ligji nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Republikën e Shqipërisë”; Vendimi i Këshillit të Ministrave nr. 41, […]

Panairi “Work & Study 2024”

Janë te ftuar të marrin pjesë në panairin “Work&Study” në datat 3-4 Prill të gjithë studentët, veçanërisht ata që përfundojnë studimet këtë vit dhe ata të ciklit master në FDUT. Për studentët pjesëmarrës do të ofrohen mundësi internshipi pranë departamenteve të Dhomës së Tregtisë dhe çdo biznesi anëtar të saj. Ju lutem dërgoni Cv në […]

ORARI I ZHVILLIMIT TË LËNDËVE ME ZGJEDHJE – VITI 2 DHE VITI 5

Pershendetje! Ne linkun e meposhtem do te gjeni orarin e lendeve me zgjedhje, viti i dyte dhe viti i peste. Faleminderit! Klikoni ketu —>ORARI I ZHVILLIMIT TË LËNDËVE ME ZGJEDHJE – VITI 2 DHE VITI 5