Në kuadër të, Universiteti i Tiranës në shërbim të të gjithë studentëve të ciklit të parë Bachelor dhe në programin e integruar në Drejtësi, fton studentët për të përfituar nga mundësia që të marrin pjesë në klasa ekstra kurrikulare pa pagesë 2 (dy) herë në javë, në klasa të sportit sipas interesit të tyre si pjesë të rëndësishme të edukimit dhe zhvillimit personal.
Klikoni linkun për të aplikuar:     https://forms.office.com/e/Njeh7Ff6eU

Leave A Comment