Te nderuar Profesore dhe studente. Ju bejme me dije se  diten e hene, 26 Shkurt, ne oren 12 tek Godina Liria, salla Aula Magna, Drejtorja e Akfal, Ledina Merkaj, do beje nje takim me studentet e UT-se  per kredine studentore. Duke ju falenderuar per bashkepunimin, ju uroj nje dite te mbare.

Leave A Comment