Ceremonia e Prezantimit Të Kolegëve Më Të Rinj

Në ambjentet e Fakultetit të Drejtësisë u zhvillua ceremonia e prezantimit të kolegëve më të rinj, të cilët njëherazi zgjerojnë kapacitetet e fakultetit si dhe qasjen ndaj kërkimit shkencor dhe përvojën akademike ndaj të studentëve. Në ceremoni ishte dhe Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Artan Hoxha.    Rektori në fjalën e tij u ndal […]

Sesion informues e bashkëbisedim mbi sfidat e praktikat positive në luftën kundër korrupsionit e promovimit të kulturës së sinjalizimit

Përmbledhje Sesion informues e bashkëbisedim mbi sfidat e praktikat positive në luftën kundër korrupsionit e promovimit të kulturës së sinjalizimit Më datë 27.02.2024, pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, u organizua një seminar informues nga Komiteti Shqiptar i Helsinkit, në kuadër të projektit të tyre “Shoqëria Civile kundër korrupsionit – nga një sfidë vendase […]

NJOFTIM PUBLIK PËR APLIKIMIN E STUDENTËVE TË INTERESUAR, PËR TË PËRFITUAR NGA SKEMA E KREDITIMIT STUDENTOR

NJOFTIM PUBLIK PËR APLIKIMIN E STUDENTËVE TË INTERESUAR, PËR TË PËRFITUAR NGA SKEMA E KREDITIMIT STUDENTOR

Njoftim për studentët dhe Stafin e Fakultetit të Drejtësisë të UT!

Njoftim për studentët dhe Stafin e Fakultetit të Drejtësisë të UT Për arsye të masave të marra nga Policia e Shtetit për bllokimin e rrugëve, në zonën ku ndodhet godina e FDUT, për shkak të zhvillimit të Samitit për Ukrainën dhe Ballkanin Perëndimor në Tiranë, njoftohen studentët dhe stafi i Fakultetit të Drejtësisë UT, se […]

Universiteti i Tiranës fton studentët për të përfituar nga mundësia që të marrin pjesë në klasa ekstra kurrikulare pa pagesë 2 (dy) herë në javë, në klasa të sportit.

Në kuadër të, Universiteti i Tiranës në shërbim të të gjithë studentëve të ciklit të parë Bachelor dhe në programin e integruar në Drejtësi, fton studentët për të përfituar nga mundësia që të marrin pjesë në klasa ekstra kurrikulare pa pagesë 2 (dy) herë në javë, në klasa të sportit sipas interesit të tyre si […]

Takim me studentet e UT-se  per kredine studentore.

Te nderuar Profesore dhe studente. Ju bejme me dije se  diten e hene, 26 Shkurt, ne oren 12 tek Godina Liria, salla Aula Magna, Drejtorja e Akfal, Ledina Merkaj, do beje nje takim me studentet e UT-se  per kredine studentore. Duke ju falenderuar per bashkepunimin, ju uroj nje dite te mbare.

Hapet thirrja për bursa për stafin akademik të Universitetit të Tiranës, në programin Erasmus +, në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023-2024.

Hapet thirrja për bursa për stafin akademik të Universitetit të Tiranës, në programin Erasmus +, në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni, për semestrin e dytë të vitit akademik 2023-2024. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete për stafin akademik me kohë të plotë për mësimdhënie në Universitetin Jan Kochanowski në […]