Njoftojme te gjithe studentet e vitit te pare Master (Civil,Publik,Penal,Business Law) qe orari mesimor gjendet ne fund te faqes se fakultetit. Mesimi ka filluar dhe zhvillohet sipas orarit perkates.

Ketu mund te aksesoheni ne linkun e orarit mesimor —>KLIKONI KËTU

Leave A Comment