Festa Kombëtare “Dita e Flamurit dhe e Pavarsisë” e datës 28 nëntor 2023, dhe Festa Kombëtare “Dita e Clirimit, e datës 29 nëntor 2023, bie përkatesisht ditën e martë dhe të  mërkurë.

Për këtë arsye, ju njoftoj se, dita e hënë, datë 27 nëntor 2023, do të bëhet ditë pushimi në të gjitha njësitë përbërëse të Universitetit të Tiranës.

Zëvendesimi i kesaj dite pune, do të bëhet në
një datë tjeter, dhe do të njoftohet në një moment të dytë.

Leave A Comment