LISTA E RENDITJES SË KANDIDATËVE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI NË VITIN E PARË TË PROGRAMIT TË INTEGRUAR TË CIKLIT TË DYTË “MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI” VITI AKADEMIK 2023 – 2024

LISTA E RENDITJES SË KANDIDATËVE PËR PROGRAM TË DYTË STUDIMI NË VITIN  E PARË  TË PROGRAMIT TË INTEGRUAR TË CIKLIT TË DYTË  “MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI”  VITI AKADEMIK  2023 […]

PROGRAMI I INTEGRUAR I CIKLIT TË DYTË RAUNDI 3 – LISTA E RENDITUR E APLIKANTËVE VITI AKADEMIK 2023-2024

UNIVERSITETI I TIRANËS FAKULTETI I DREJTËSISË  Programi i Integruar i Ciklit  të Dytë Raundi 3 – Lista e renditur e aplikantëve  Viti akademik 2023 – 2024 Shtojca 1 Nr.          […]

NJOFTIM STUDENTËT E VITIT TË PESTË, TË PROGRAMIT TË INTEGRUAR TË CIKLIT TË DYTË “ MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI ”

NJOFTIM! NJOFTOHEN STUDENTËT E VITIT TË PESTË, TË PROGRAMIT TË INTEGRUAR TË CIKLIT TË DYTË “ MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI ”, SE BRENDA MUAJIT TETOR DUHET TË SJELLIN NJË […]

NJOFTIM PËR MATURANTËT QË ENDE NUK KANË ARRITUR TË DEPOZITOJNË APLIKIMET PËR T’U RREGJISTRUAR NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË MASTER I SHKENCAVE NË “DREJTËSI” (PICD)

Njoftim  Ju bëjmë me dije maturantëve që ende nuk kanë arritur të depozitojnë aplikimet për t’u regjistruar në programet e studimit të ciklit të dytë Master i Shkencave në “Drejtësi”, […]

PANAIRI I MASTERIT & PRAKTIKËS SË PUNËS NË SHBA

“AADF dhe MIP ju ftojnë në panairin e Masterit dhe Internshipit në SHBA! Na vizitoni për t’u informuar rreth mundësive për studime Master në universitetet më të mira amerikane dhe […]