UniAdrion na informon mbi thirrjen e hapur “Western Balkanship call”.

 

“Western Balkanship”, është një projekt pilot i financuar nga Ministria Italiane e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimi Ndërkombëtar (MAECI), përmes Sekretariatit të Përhershëm të Fondacionit Adriatiko Jonian (PS AII).

 

Forumi i Shoqërisë Civile (Forumi AIC dhe UniAdrion) janë thirrur për të zbatuar projektin që do t’u japë studentëve nga Universitetet e UniAdrion mundësinë për të kryer një lëvizje tre mujore ndërkufitare në kompani të përzgjedhura nga zona Adriatiko Joniane.

 

Per me shume informacion, ju lutem referohuni:

 

https://www.esteri.it/en/

 

https://www.aii-ps.org/about/working-structures/permanent-secretariat-ps

 

https://www.forumaic.org/

 

https://www.uniadrion.net/

 

Leave A Comment