Njoftim

 Ju bëjmë me dije maturantëve që ende nuk kanë arritur të depozitojnë aplikimet për t’u regjistruar në programet e studimit të ciklit të dytë Master i Shkencave në “Drejtësi”, se afati i aplikimit është shtyrë deri më datë 07.10.2023.Stafi i sekretarive mësimore është i gatshëm të presë dhe pranojë çdo aplikim nga ora 08:00, deri në orën 16:00 të çdo dite.

Ju mirëpresim!

Leave A Comment