Njoftim !
Njoftohen studentët e Masterit Shkencor dhe Profesional në të Drejtë Civile se temat e diplomës do të dorëzohen në Departament nga data 13.09.2023 – 15.09.2023, ora 11:00-13:00,të firmosura nga Pedagogu udhëheqës.

 

Njoftohen studentët e Masterit Shkencor dhe Profesional në të Drejtë Publike se temat e diplomës do të dorëzohen në Departament nga data 13.09.2023 – 15.09.2023, ora 11:00-13:00,të firmosura nga Pedagogu udhëheqes.

 

Njoftohen studentet e Masterit Shkencor dhe Profesional në të Drejtë Penale se temat e diplomës do të dorëzohen në Departament nga data 13.09.2023 – 15.09.2023, ora 11:00-13:00,të firmosura nga Pedagogu udhëheqes.
Suksese!

Leave A Comment