Njoftim

Njoftohen studentët e programeve Master dhe Programi i Integruar i ciklit të dytë Master i shkencave në drejtësi të bëjnë regjistrimin e përmirësimeve në sistem sipas kërkesës me atë formualarit dorëzuar në sekretarinë mesimore.

Leave A Comment