NJOFTIM PËR KANDIDATËT QË KËRKOJNË TË NDJEKIN STUDIMET NË FAKULTETIN E DREJTËSISË TË UNIVERSITETIT TË TIRANËS

                                   NJOFTIM PËR KANDIDATËT QË KËRKOJNË TË NDJEKIN STUDIMET NË FAKULTETIN E DREJTËSISË TË […]

NJOFTIM : REGJISTRIMI I FITUESVE, PËR PROGRAMIN E INTEGRUAR TË CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE “ MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI

NJOFTIM REGJISTRIMI I FITUESVE, PËR PROGRAMIN E INTEGRUAR TË CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE “ MASTER I SHKENCAVE NË DREJTËSI” DO TË ZHVILLOHET PRANË FAKULTETIT TË DREJTËSISË, KATI I PARË […]

THIRRJE PËR APLIKIM PËR TË PËRZGJEDHUR 6 STUDENTË TË FAKULTETEVE TË DREJTËSISË

  📍Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH), në kuadër të nismës “Jo Korrupsionit, Po Demokracisë”, mbështetur financiarisht nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar për Zhvillim (SIDA), shpall thirrjen për 6 studentë […]

NJOFTIM – SHKOLLA VERORE FDUT – HUMBOLDT

                                                                                                                                                                              […]

NJOFTIM PËR DATAT E SEZONIT TË VJESHTËS SHTATOR 2023!

Shënim. Për regjistrimin në sezonin e provimeve çdo student është i lutur të lexojë me kujdes shënimet në fund të çdo fletë të datave të provimeve dhe ti respektojë ato. […]