Studentet e meposhtem duhen te hapin Nr. e llogarise te Credins Bank, dhe ta paraqesin brenda dites se premte se dates 12.05.2023.

Nr Emër Mbiemër Viti 1 Andelajda Jolla 1 2 Erisela Çela 1 3 Klevisa Peleshko 1 4 Elisa Cenokaçi 1 5 Vikijana Alliu 1 6 Vivian Petja 3 7 Aldi […]

Leksion i hapur

“Në datën 26.4.2023 Fakulteti i Drejtësisë në bashkëpunim me ICC Albania, në kuadër të nismës së ICC Albania për promovimin e arbitrazhit dhe zgjidhjes alternative të mosmarrëveshjeve, organizuan një leksion […]

Studentët e Fakultetit të Drejësisë UT, një diplomim madhështor në “Air Albania”

Të dashur studentë, të diplomuarit e Fakultetit të Drejësisë, Universiteti i Tiranës në vitin akademik 2021-2022! Për të festuar përfundimin e studimeve, në të dyja ciklet, Bachelor dhe Master, për […]

Ftesë për bashkëpunim në kuadër të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës VIII

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395, datë 29.04.2015 “Për miratimin e programit kombëtar të praktikave të punës në administratën […]

SHPALLET HAPJA E APLIKIMEVE PËR KONKURSIN E PARË TË NEGOCIMIT!

Për herë të parë ELSA Albania, me nismën dhe bashkëpunimin e ngushtë të studios prestigjioze të konsulencës ligjore Frost & Fire Consulting, ka vendosur të sjellë ELSA Albania Negotiation Competition […]