Të dashur studentë, të diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës në vitin akademik 2020-2021 dhe 2021-2022!

Pasi keni konfirmuar pjesmarrjen tuaj ne Ceremonine e Diplomimit ,mund të tërhiqni veshjen e ceremonisë së diplomimit në katin e parë (klasa pranë ashensorit) në ambientet e Fakultetit të Drejtësisë duke filluar nga data 26.05.2023 deri në datën 01.06.2023 ora 10:00 – 14:00.

Për të tërhequr veshjen e ceremonisë së diplomimit duhet të keni me vete një mjet identifikimi (Pashaportë / Kartë Identiteti)

Leave A Comment