Ftesë për të qenë pjesmarrës në gjyqin penal simulues që do të zhvillohet ditën e mërkurë (24.05.2023) në orën 11:00 paradite , salla 402, kati i katërt në Fakultetin e Drejtësisë.

THIRRJA PËR POZICIONET; ANKETUES, KONTROLLOR, MBIKQYRËS DHE MBIKQYRËS IT.
22/05/2023
Konferenca Studentore Ndërkombëtare të organizuar nga Universiteti i Tiranës me temë “Kërkimi shkencor dhe edukimi në perspektivën e studentëve të rinj.
23/05/2023
Ftesë për të qenë pjesmarrës në gjyqin penal simulues që do të zhvillohet ditën e mërkurë (24.05.2023) në orën 11:00 paradite , salla 402, kati i katërt në Fakultetin e Drejtësisë.
Duke uruar që të jeni mirë , ky postim si një ftesë për të qenë pjesmarrës në gjyqin penal simulues që do të zhvillohet ditën e mërkurë (24.05.2023) në orën 11:00 paradite , salla 402, kati i katërt në Fakultetin e Drejtësisë.
Ju sugjerojmë të mos humbisni një event fantastik me pjesëmarrjen e një jurie të nderuar të përbërë nga 5 anëtarë ku dy prej tyre shtetas Amerikanë ,Z.Jay Shapiro dhe Z.Steven Kessler , profesionistë të ligjit me arritje të panumërta në fushën e jurisprudencës , dy Profesorët e dashur të Fakultetit tonë , Prof.Assoc.Dr Enkeleda Olldashi dhe Prof.Dr Altin Shegani dhe Znj.Jonida Hoxha, Legal Officer pranë OPERACIONIT NDËRKOMBËTAR Të MONITORIMIT (ONM).