Universiteti i Tiranës është informuar nga Ambasada e Francës në Shqipëri se janë hapur thirrjet për kandidatura për programet e bursave të studimit të Qeverisë Franceze.

Bursat e studimit ofrohen për nivelin Master dhe Doktoraturë.

Formulari i aplikimit për vitin akademik 2023-2024 mund të shkarkohet në adresën e mëposhtme:

Kliko këtu>>

https://al.ambafrance.org/Estudiants-en-master-ou-en-doctorat-postulez-au-programme-de-bourses-du

Kandidatët duhet të dorëzojne dosjen e plotësuar në ambasadë para datës 31 maj 2023.

Leave A Comment